4/17
今日は仕事で忙しく、料理をする時間が無くなりました。
で、今日はdaimajoさまと、近所のサイゼリヤで夕食です。
昨日の続いて2日連続、サイゼリヤの夕食。
いつかは、こんな日が来るのではないかと思っていましたが、それが今日でした。
昨日の新宿西口のサイゼリヤに比べて、ウチの近くのサイゼイリヤはテーブルのサイズが3倍くらい大きくゆったり。
これなら、要介護のdaimajoさまでも安心です。
今日は、サイゼリヤで食べたことのないメニューを探して、エビとタラコのグラタン。
サイゼリヤのハンバーグも初めて食べました。
どちらも美味しく、ワインにも良く合います。
ハンバーグは、私が手間ひまかけて作る自家製ハンバーグよりも美味しいかも。。(涙)
で、お会計もスーパーで買う食材代と変わらないか、むしろお安め。
明日も3日連続サイゼリヤかも?
Apr. 17
I was so busy with work today that I didn’t have time to cook.
So, today I have dinner with daimajo-sama at Saizeriya in the neighborhood.
Following yesterday, for the second day in a row, I had a dinner at Saizeriya.
I thought that one day this would come, and today was the day.
Compared to Saizeriya at the west exit of Shinjuku yesterday, this Saizeriya’s table is about three times larger and more spacious.
With this, even daimajo-sama who requires long-term care can rest assured.
Looking for a menu that I had never eaten at Saizeriya.
I found a shrimp and tarako gratin.
I also ate Saizeriya’s hamburger steak for the first time.
Both are delicious and go well with wine.
The hamburger steak may be better than the homemade hamburger steak that I take the time and effort to make. (Tears)
And the bill is the same as the cost of ingredients I buy at the supermarket, or rather, it is cheaper.
Maybe tomorrow will be Saizeriya for the third day in a row?