8/12
今日の夕食は、新百合ヶ丘の「さとう」さんでお寿司です。
お刺身、最高!
銀鱈の西京焼き
玉子焼き
お寿司、最高!
ワインはラ・クロワ・グラシオのピクプール・ド・ピネとピノ・ノワール。
ラ・クロワ・グラシオは、本当にお寿司に良く合います。
美味しいお寿司に、美味しいワイン。
最高の組み合わせです。
ご馳走さまでした!
Aug. 12
I had a sushi dinner at “Sato” in Shin-Yurigaoka.
Sashimi is the best!
Saikyo-yaki silver cod
Tmagoyaki
Sushi is the best!
The wines are La Croix Gratiot Picpoul de Pinet and Pinot Noir.
La Croix Gratiot really goes well with sushi.
Delicious sushi and delicious wine.
It’s the best combination.
Thank you for the wonderful dinner!