11/26
今夜は大学のゼミの先輩3名と、新百合ヶ丘“さとう”で、早めの忘年会です。
初めて、“さとう“さんのお任せコース料理を頂きました。
どのお料理も大変美味しく感激です。
話に夢中になって料理の写真は半分も撮っていません。
どんどん、お料理が出てきます。
ワインはいつものように持ち込みでお願いしました。
濱田ヴィンヤード バッカス 2020年
チェイス・ザ・グレープ アルバリーニョ 2023年
リラックスワイン ボジョレー・ヌーヴォーの2023年と2024年の飲み比べ。
ワインはどれも好評でした。
去年のウチのヌーヴォーが美味しくて、皆さんビックリしてました。
お寿司の前の天ぷら(画像無し)で、みんなお腹がいっぱいでしたが、寿司は別腹。
全員、完食です。
とても楽しいひと時でした。
また集まりましょう!
Nov. 25
No Wine Day
Nv. 26
Tonight, I have an early year-end party with three seniors from the university seminar at Shin Yurigaoka “Sato”.
For the first time, I had a course meal entrusted to “Sato”.
All the dishes are very delicious and inspiring.
I’m so engrossed in the story that I’ve only taken about half of the photos of the food.
More and more dishes will come out.
I asked for BYO wine as usual.
Hamada Vineyard Bacchus 2020
Chase the Grape Albarino 2023
Relax Wine Beaujolais Nouveau 2023 and 2024
All of the wines were well received.
Last year’s nouveau was delicious, and everyone was surprised.
Everyone was full at the tempura (not pictured) before the sushi, but the sushi was different.
All of them are completely eaten.
It was a very fun time.
Let’s get together again!