4/22
休肝日
4/23
肌寒い日が続きますね。
今日はいつもの料理です。
真鯛のカルパッチョ
具沢山サラダ
焼き鳥
タラコスパゲッティ
変わり映えのない料理ですが、美味しいです。
1本目 マルキドボーラン ソーヴィニヨン・ブラン 2022 1,050円
ワインもいつもの、マルキドボーラン。
変わり映えのないワインですが、このソーヴィニヨンは、全くもって美味しいです。
日記的には面白くも何ともないですが、満足度は高いです。
2本目 マルキドボーラン ピノ・ノワール 2022 1,300円
2本目は、マルキドボーランのピノ・ノワール。
品種の特徴がよく表れた赤い果実の風味とチャーミングな酸、サラリとした心地よい口当たり。
ブルゴーニュを筆頭に高騰が続くピノ・ノワールですが、この価格でこのクオリティは、凄いのではないでしょうか?
Apr. 22
No Wine Day
Apr. 23
It’s going to be a chilly day.
I cooked the usual dishes.
Madai Carpaccio
Chef Salad
Yakitori
Tarracos Spaghetti
It’s an unchanging dish, but it’s delicious.
1st Marquis de Beau Rond Sauvignon Blanc 2022 1,050 yen
The wine is also the usual, the Marquis de Beau Rond.
It’s an unchanged wine, but this Sauvignon is absolutely delicious.
It’s not interesting or anything like a diary, but it’s highly satisfying.
2nd bottle Marquis de Beau Rond Pinot Noir 2022 1,300 yen
The second bottle is a Pinot Noir by the Marquis de Beau Rond.
The characteristics of the variety are well expressed in the flavor of red fruit, charming acidity, and smooth and pleasant mouthfeel.
Pinot Noir continues to soar in price, especially Burgundy, but isn’t this quality amazing at this price?