升喜の展示会に出展

6/19

休肝日。

 

 

ハンバーグを作りました。

 

6/20

首都圏の酒類食品卸大手、升喜さんの展示会に出展しました。

 

 

長年にわたって、リラックスワインの販売エージェントをお願いしています。

今日は年に一度の展示会。

 

 

4年ぶりのマスク無しでの参加です。

マスクがないと、やっぱり話がしやすいですね。

 

 

初心に帰ってド定番のマルキドボーランを中心に、いま、ワタシのイチオシ系ワインを紹介しました。

 

 

 

ワタシのブースには大勢のワイン関係のお客様にお越しいただきました。

 

鎌倉ワイナリーの夏目さんと記念撮影。

夏目さんは、ワタシのやまやの時代からのお客様。

鎌倉市に50アールの圃場でブドウを栽培。

2022年に鎌倉・長谷にワイナリーを立ち上げました。

 

鎌倉ワイナリー(神奈川県)

 

ワイナリーに併設するワインショップでは、マルキドボーランをたくさん販売していただいています。

 

 

 

朝9時から夕方5時まで、展示ブースで頑張りました。

久しぶりの立ち仕事で足がパンパン。

 

 

でも、大勢のお客さまとワインの話ができて、とても幸せでした。

ありがとうございました!

 

Jun. 19

No Wine Day

I cooked a hamburger steak.

 

 

Jun. 20

I participated in a food & beverage trade show organized by Masuki, which is a major distributer in the metropolitan area.

Masuki is a sales agent of Relax Wine for a long time.

 

 

I had a wine tasting booth.

It was the first time that I worked at the event without musk in these three years.

It was very good for me.

 

  

 

There were many wine importers.

 

 

I received a lot of wine professionals.

I was very busy but very happy.

 

Fortunately, my Relax Wine got very good reputations.

 

I took a memorial photo with Mr. & Mrs. Natsume, who are the owner of Kamakura Winery.

 

 

I think I did a very good job!

Thank you very much.