新百合ヶ丘の「さとう」

8/3

今日の夕食は、お寿司にします。

最近のお気に入り、新百合ヶ丘の「さとう」に出かけました。

 

 

この猛暑、やっぱり生ビールになりますね。

 

 

ワインは、ココファームの雲の時間をお持ち込み。

 

 

これ、お刺身と寿司に、無茶苦茶ピッタリです。

 

 

北海道産の生ウニ最高。

 

 

シンコも今が旬ですね。

 

 

ああ、どのお寿司も最高!!

べらぼうに旨いです。

 

 

 

幸せすぎる。。。。ごちそうさまでした。

 

 

 

Aug. 3

I went to Shin-Yurigaoka and had a sushi dinner at Sato.

 

It was a terribly hot day today.

I couldn’t avoid a beer.

 

Also, I brought a bottle of “CoCo Farm Kuno-no Jikan 2019”.

This white wine was very, very good for sashimi and sushi.

 

Every dish was outstandingly delicious!

 

I was so happy today.

Thank you very much!!