7/16
今日は郡山で、毎月一度のワイン講習会を担当します。
新幹線の車内でいただくランチは、いつも決まって深川めしと崎陽軒のポケットシウマイ。
美味しいです。最強のコンビネーションです。
今日もセミナーは真剣勝負。
ブラインドテイスティングは、やや難度をあげてみました。
皆さん、おつかれさまでした。
郡山からまっすぐ東京に戻り、新丸ビルのメキシコ料理 “モーレ タケリア イ バル” で夕食。
店名のタケリアは、アメリカ西海岸で発展したタコスをメインに楽しむレストランだそうです。
タパスが美味しい。
ワインは、スペインのヴェルデホを選びました。
アヴォカド、美味しい。
タコスもユニークでとても美味しいです。
一度来てみたかったメキシコ料理店。
今夜も大満足でした。
新丸ビル7階のテラスから望む、皇居の夜景が見事でした。
私、おつかれさまでした。
Jul. 16
I went to Koriyama, I was in charge of a wine workshop once a month.
Lunch on the Shinkansen train is always Fukagawa-Meshi and Kiyoken’s Pocket Siumai.
It’s delicious. It’s the strongest combination.
Today’s seminar is a serious competition.
The blind tasting was a little more difficult.
Everybody, thank you very much.
From Koriyama, I went straight back to Tokyo and had dinner at the Mexican restaurant “Mole Taqueria y Bar” in the Shin-Marunouchi Building.
The name of the restaurant, Taqueria, is a restaurant that mainly enjoys tacos, which developed on the West Coast of the United States.
The tapas were delicious.
For the wine, I chose Verdejo from Spain.
Avocado, delicious.
The tacos are also unique and very tasty.
It is the Mexican restaurant that I wanted to visit once.
I was very satisfied tonight.
The night view of the Imperial Palace from the terrace on the 7th floor of the Shinmaru Building was spectacular.
Thank you very much.