11/7
横浜は、未明から早朝にかけて暴風雨。
窓の外は大変な事になっていました。
昼からは、また夏日になりました。
やばい。
今夜はすき焼きです。
鳥取産の和牛です。
さっぱりしながらコクもあって、とても美味しいお肉でした。
ワインは、ボトルに残ったワインがいっぱいあって、そちらを頂きました。
神戸レゼルバ、フォリアム、ベル・デュ・スッドなどなど。
冷蔵庫がすっきりしました。
Nov. 7
A terrible storm hit Yokohama early morning.
Outside the window was a big deal.
From noon, it became a summer day again even though November.
Dangerous!
It’s sukiyaki tonight.
I tasted Wagyu beef from Tottori.
It was refreshing and rich, and it was a very delicious meat.
As for wine, there were a lot of wine left in the bottles, so I had it.
Kobe Reserva, Folium, Belles du Sud and many more.
My refrigerator is now neat.