今夜はすき焼きです

11/7

横浜は、未明から早朝にかけて暴風雨。

窓の外は大変な事になっていました。

 

昼からは、また夏日になりました。

やばい。

 

今夜はすき焼きです。

 

 

鳥取産の和牛です。

さっぱりしながらコクもあって、とても美味しいお肉でした。

 

 

ワインは、ボトルに残ったワインがいっぱいあって、そちらを頂きました。

 

神戸レゼルバ、フォリアム、ベル・デュ・スッドなどなど。

冷蔵庫がすっきりしました。

 

 

 

Nov. 7

A terrible storm hit Yokohama early morning.

Outside the window was a big deal.

 

From noon, it became a summer day again even though November.

Dangerous!

 

It’s sukiyaki tonight.

 

I tasted Wagyu beef from Tottori.

It was refreshing and rich, and it was a very delicious meat.

 

As for wine, there were a lot of wine left in the bottles, so I had it.

 

Kobe Reserva, Folium, Belles du Sud and many more.

My refrigerator is now neat.