大手レストランチェーンの新業態一号店

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休肝日

 

 

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今日は節分。

我が家の豆まきは、「福は~ 外! 福は~ 内!」と掛け声をします。

 

 

自分の家だけの幸せは、決して本当の幸せではないと思います。

皆んなの幸せがあってこそ、自分の幸せもあるのではないでしょうか?

 

 

さて今夜の夕食は、我が家のすぐ近くに一昨日オープンした点心レストランに伺いました。

 

 

大手レストランチェーンの新業態一号店だそうです。ワイドショーで取り上げられるなど、話題のお店みたいです。

 

早い時間に来店、待たずに席に案内されました。

 

 

お料理はロボット君が運んでくれます。

 

 

 

あまり期待していませんでしたが、これがなかなかのもの。

 

 

香港の高級点心というわけにはいきませんが、餃子チェーン店よりは、遥かに本格派。

メニューの種類も豊富です。

 

 

 

ワインはチェーンのオリジナル、イタリアプーリアの白と赤。ピュアな果実味がしっかりと乗った雑味のないきれいな味わい。

 

 

ボトルの値段、一本1,649円はとてもリーズナブルだと思います。

 

 

日酒販が輸入してるのね。

 

 

デザートを含む小皿料理19皿とワイン2本で、お会計9,823円。

いいですねー。家から近いしまた来ます。

 

 

 

Feb. 2

It was the day of Setsubun, which is the end of winter in Japanese calendar.

 

I went to Toh Sai and had a dinner, which is the new Chinese dumpling restaurant operated by a major restaurant chain in Japan.

 

The restaurant is located near my home and a hot spot in the restaurant industry.

 

I didn’t expect the dinner so much but it was very nice.

 

The robot brings dumpling dishes.

 

Every dish was tasty!

 

The house wine is the chain original one made in Puglia Italy.

 

Both red and white wine were very good.

I felt pure fruits and nice citrus.

It was very easy to drink and good for dumpling.

 

The bottles price 1649 yen is very reasonable.

 

I enjoyed the dinner today.

The total charge was 9849 yen, 19 small dishes and two bottles of wine.

 

I will come here again!