町田で焼肉

11/20

今日は、町田の焼肉レストランで夕食。

ここは、最近 daimajoさまのお気に入り。

焼肉はテンションが上がります。

 

 

ワインは、イタリア アルト・アディジェのピノ・グリージョ。

アサヒビールの輸入ですが、これ美味しいです。

 

ピュア感たっぷり、きれいなワインです。

果肉の厚みがあって焼肉にも良く合います。

気が付けば、最近は白飲みになっております。

 

 

冷麺、最高!

家の焼肉では、こうはいきませんよね。

 

 

また、ここ、きっと来るな。。。

 

 

Nov. 20

I went to Machida and had a nice Yakiniku BBQ dinner at some Yakiniku restaurant.

 

I tasted Pinot Grigio made in Alto Adige, Italy.

It is a very nice white wine.

 

I felt very rich fruits, pure acidity and god minerals.

It was very good for Yakiniku today.

 

Recently, I prefer to a white wine.

 

Finally, I had a cold noodle.

That’s excellent!

 

I love Yakiniku!!