熊本最終日、丸菱展示会2日目。

6/30

熊本最終日、丸菱展示会2日目です。

 

 

 

今日も快晴、気温がぐんぐん上がります。

 

 

入り口のボードに有名大手食品メーカーに混ざって、リラックスワインのロゴもキチンとありました。

 

 

なんか少しうれしいです。

 

 

熊本を紹介するブログで有名な“けんさむ”さんが、ブースに立ち寄ってくれました。

 

 

ファンのお嬢さんと一緒に記念撮影。

 

 

昨日素晴らしいガラディナーを提供してくださったホテル日航熊本の幹部メンバーもブースに来ていただきました。

総料理長、中野さん。九州を代表する名ソムリエの桃木さん。販売支配人の遠藤さんと記念撮影。

 

 

今日もたくさんのお客様にリラックスワインのご紹介ができました。

ありがとうございます。

 

 

さて、最終便で東京に戻ります。

熊本空港で必ず食べるのは、熊本名物「太平燕(タイピンエン)」。

長崎ちゃんぽんに似た料理ですが、麺が春雨。

 

 

 

糖質制限中のワタシにとって、とても嬉しい一皿。

これ、全国区にならないかな?

 

 

 

機内でペットボトルに詰め替えた展示会で残ったワインをチビチビ飲みました。

ワタシ、おつかれさまでしたー!

 

 

Jun. 30

It was the last day in Kumamoto and the send day of Marubishi Food Trade Show.

 

It was a very fine and a terribly hot day.

 

I was glad to find the Relax Wine logo at the welcome board among major food companies.

 

 

Kensamu, who is a popular journalist in Kumamoto, came in my booth.

He said, he wanted to study wine.

 

The core stuff of Hotel Nikko Kumamoto, which I joined an excellent dinner party yesterday, came in my booth.

 

I could show my Relax Wine to many people, as well.

I think I did a very good job.

 

 

Then I took a last flight to Tokyo.

 

I ate Tai-Ping-Yeng, which is a popular local noodle in Kumamoto.

 

I tasted my wine left over from the event today while on the flight.

Good job!!