21年目のペログビ日記

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新年あけましておめでとうございます。

2001年1月にスタートしたこのペログビワイン日記も21年目に入りました。

今年は部屋の窓から初日の出が見えました。

 

 

 

 

今日も起き抜けで、ひとっ走り3キロのランニング。

 

 

 

 

daimajoさまのおせち料理をいただきます。

 

 

 

 

お酒は先月川越のマミーマートさんで購入した久保田の萬壽。

ワインはキザンにしましたよ。

 

 

元旦は、毎年鎌倉に初詣に行くのですが、今年は自粛。

近所の氏神様に徒歩で初詣に向かいます。

 

 

 

 

途中、鶴見川にカワセミがいました。

 

 

 

 

 

良い天気で気持ちがいいです。

 

 

 

 

近所のお寺にもお参りしました。

 

 

 

 

 

帰宅後、早い時間からワインをいただきます。

キザンの白と赤です。

 

 

一応ワタシが軽くお料理当番

プロシュートとハモン・セラーノ

 

 

 

チーズ、ナッツ、ドライフルーツの盛り合わせ

 

 

 

 

昨日の鍋の出汁で、〆は鶏雑炊。

これ、デラウマ。

 

 

 

 

皆さん、今年もどうぞよろしくお願いいたします。

 

 

 

 

Jan. 1

 

A Happy New Year!

 

I did a routine running near my home, as well.

 

 

Daimajo-sama cooked “Osechi”, which is a traditional New Year’s dishes, as well.

 

I tasted fine sake and Kizan Wine.

 

 

I always got to Kamakura and visit to Hase Temple as my annual event in every New Year.

However, I didn’t have the event in this year because of COVID-19.

 

I visited to the shrine and the temple near my home by foot.

 

It was so fine day!

 

 

After the visit, I briefly cooked an early dinner.

 

Every dish was so nice!

 

 

 

 

It was nice the first day in the new year.

 

Thank you very much!