第九演奏会とイル・カンピネーロ

12/27

昭和音楽大学”テアトロ・ジーリオ”の第九演奏会を鑑賞後、大学構内のイタリアンレストラン”イル・カンピネーロ”で、夕食。

 

 

 

今年は時節柄、都内まで出かける機会が減って、隣町の新百合ヶ丘にあるこちらのリストランテには、本当にお世話になりました。

今年、何度目だろう?

 

 

 

今夜もワインは持ち込みです。

北海道上富良野の多田農園のシャルドネとピノ・ノワール。

野生酵母、亜硫酸無添加で醸造した自然な造り。

 

 

 

ピュアな果実味と、北の産地ならではの存在感のある酸と、心地よいミネラル感、

いや、多田さんのワイン飲むのは久しぶりでしたが、やっぱり飛び切りの美味しさです。

 

 

 

 

 

 

イル・カンピネーロの素材の味わいを大切にした優しいお料理にぴったり。

 

 

 

 

今日も、素晴らしいお料理でした。

 

 

 

 

 

 

 

オーナーシェフの内野さんと記念撮影。

 

 

 

 

家の近くで素晴らしい演奏会を楽しんだあと、美味しいワインとお料理を素敵なレストランでいただく。

なんとも幸せな事だとおもいました。

 

 

 

 

Dec. 27

I went to the Beethoven’s Ninth Symphony concert held on Teatro Giglio Showa in Showa Music University in Shin-Yurigaoka.

 

After the concert, I had a nice dinner at il Campiello in the campus. 

 

I often had a dinner here in this year.

 

I used BYO, as well as.

 

I brought Chardonnay and Pinot Noir made by Tada Farm in Kami-Furano Hokkaido.

 

Both of the bottles are made with wild yeasts with no sulfur.

The taste is very natural and elegant.

Especially, I felt beautiful acidity thanks of the cool climate in Hokkaido.

 

Every dishes were very nice, too.

 

I was very happy today!