チェスコンの新定番

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お料理当番。

 

ホタルイカ、ビンチョウマグロ、真鯵のお刺身

 

 

真鱈の白子

 

 

焼き野菜

 

 

今日のメインは、daimajoさまが5日前に作ったカレーの残り。(画像なし)

味わいが凝縮して美味しかったです。

 

 

 

 

1本目 チェスコン リボッラジャッラ 2018 1,000円 + 税

これも我が家の新定番ワインです。

やさしい果実味と引き締まったミネラル感のバランスが絶妙。

すっきりとした酸と、澄んだ透明感もうれしいです。

白子魔王にも、よく合いました。懐も深いワインですね。

 

 

2本目 チェスコン ラボッソ 2018 1,000円 + 税

軽やかな果実味に、さらっとした口当たり。

ちょっと田舎っぽいワインルド系のフレーバーも個性のうち。

これも、わざとらしさがなくって、とても好きです。

良いわ。

 

 

 

Feb. 7

I cooked dinner.

 

Sashimi

 

Shirako

 

Vegetables

 

The main dish was Curry Rice, which was cooked by daimajo-sama five days ago.

The curry showed a very good mature.

 

 

 

1st Cescon Ribolla Gialla 2018 1,000 yen + tax

It was the new standard wine at my home.

I like this very good balance between excellent fruits and solid minerals.

I also like this very good acidity.

Tasty!

 

 

2nd Cescon Raboso 2018 1,000 + tax

I like elegant fruits and light mouthfeels.

I felt some unique flavor like an old-local traditional wine.

I didn’t feel any additive smell and taste.

Very good!