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休肝日
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プライベートな小旅行。
テレビのCMに乗ったみたいで恥ずかしいのですが、20年ぶりくらいで苗場スキー場。
懐かしいなあ。
昔は、リフト待ち1時間とかありましたが、今はすいすいです。
ドラゴンドラって長いゴンドラは昔はありませんでした。
20分の乗車で、メールをチェックしたり不在着信の電話に返事したり、仕事も出来ます。
この日記もゴンドラの中で書いてます。
夕食のブュッフェには、チリワイン。
チリワインしか、リストにないのは残念です。
昔はもっと色々あったはずですが。
新潟の食材にこだわったブュッフェは、とても美味しかったです。
食事の後、メインバーでシャンパーニュ。
若い頃は、怖くて入れなかったバーです。
やっぱ、シャンパーニュは美味しいです。
そううえば、ブュッフェのチリワインもこのシャンパーニュもムートン系ですね。
部屋に戻って、新潟の白龍純米大吟醸。
美味しい。
いやいや、あんまり期待してなかったのですが、苗場はありですね。
凄く楽しい!
Jan. 17
No Wine Day
Jan. 17
I took a two-days-off and went to Naeba Ski Resort.
It was the first time I had come here in these twenty years.
When I was young, I came here so often.
I heve a lot of memories here.
There is a long gondola lift, you didn’t have my young day, I checked business email there.
I wrote this diary in the gondola.
I tasted Chile wine at the buffet dinner.
Unfortunately, there was only Chile wine at the wine list.
After the dinner, I went to the main bar of the hotel and tasted Champagne.
It was tasty!
When I was young, I couldn’t enter this bar.
Then I tasted Hakuryu Daiginjo at my room.
It was a so nice day today!