こんなところに、ばんじ

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苗場スキー場、2日目。

 

 

昨夜少し降った雪のおかげで、今日のゲレンデはわりといい状態。

 

 

スキーがうまくなったような錯覚に陥ります。

 

 

ワタシ、長くスキーしてますが、実は下手くそです。

 

早めにスキーを切り上げて、温泉に浸かって、ビール飲もうと思ってホテルのラウンジに行きました。

と、後ろから「内藤さん!」と声をかける人がいます。

 

 

誰かと思って振り向くと、なんとウチの元スタッフの塩田さん、“ばんじ”です。

聞けばワイン造りの勉強にいっているオーストリアから一時帰国して、ホテルでアルバイトをしているのだそうです。

 

 

なんたる偶然。こういうのを腐れ縁っていうんでしょうね。

また、春すぎにはオーストリアに行くそうです。

がんばってくださいね。

 

さて、苗場から越後湯沢に戻り駅前にあった“いい感じ”の居酒屋に入りました。

で、ここが大当たり。

 

 

新潟の海の幸、山の幸が満載。

 

 

 

特にお刺身が素晴らしかった。

 

 

ワインもちゃんとありましたよ。

 

 

最後は鶴齢・本醸造。

越後湯沢に来たなら、これ飲まなくっちゃね。

 

 

盛りだくさんのスキー旅行でした。

来月は志賀高原に行く予定です。

 

 

 

 

Jan. 19

It was the second day of my ski tour in Naeba

Because it snowed last night, the slope condition was better than yesterday.

 

I had an illusion as if I were a ski expert.

 

Actually, I ‘m not a good skier.

 

 

Then I quit ski early and went to Onsen bath.

 

Then I went to the hotel lounge to drink a glass of beer.

 

“Naito-san!”

Somebody called me from behind.

 

I was very surprised at seeing the guy.

He was Banji Shioda, an old my staff, who works in some winery in Austlria.

He said, he came back to Japan temporally and worked here as a waiter.

 

Surprise! Surprise!

 

Then I went to Echigo-Yuzawa station and had a nice dinner at some local restaurant

 

I enjoyed a lot of local fine dishes with a local wine and sake,etc.

 

It was a very fine ski tour!

I deeply enjoyed it.

 

Thank you very much!