6/9
休肝日
6/10
庭の紫陽花が咲きました。
紫陽花もキレイですね。
今日の料理
めばる、いさき、とびうお、ほうぼう、いわしのお刺身
トマト&モッツァレラ
やきとり
タラコスパゲッティ
いつもの代わり映えの無い料理ですが、おいしいです。
1本目 チェスコン プロセッコ NV 1,650円
イタリア・ヴェネトのチェスコンの造るプロセッコ。
すすーと喉に落ちる軽快な味わい。
代わり映えの無い今日のお料理を引き立ててくれました。
あとは、少しずつ飲み残したボトルを、全部飲み干しました。
実はいろいろあって、今日は疲れた。。。
Jun. 9
No Wine Day
Jun. 10
The hydrangea in my garden has bloomed.
The hydrangeas are also beautiful.
Today’s Dishes
Mebaru, Isaki, Tobiuo, Hobo, Sardine Sashimi
Tomato & Mozzarella
Yakitori
Tarracos Spaghetti
They were dishes that didn’t look interesting, but they were delicious.
1st Cescon Prosecco NV 1,650 yen
Prosecco made by Cescon in Veneto, Italy.
A light taste that falls into the throat with soothing.
It complemented today’s dish, which has no substitute.
After that, I drank all the bottles that I had left over little by little.
Actually, there were a lot of things, and I was tired today.