焼肉トラジで夕食

7/23

今日は町田に出かけて、焼肉トラジで夕食です。

 

 

焼肉レストランで、焼肉を頂くのは久しぶり。

 

 

今日は、ハラミ肉ばっかり。

ワタシは焼肉はハラミが一番好きです。

 

 

この暑さで、生ビールは外せません。

ワインは、良く冷えたイタリア・トレンティーノのピノ・グリージョ。

最近、ピノ・グリージョをよく飲みます。

 

 

締めは冷麺。

 

 

デザートまでしっかり頂きました。

 

 

焼肉、旨い!

満足、満足。。。

 

 

 

Jul. 23

Today, I went out to Machida and had a dinner at Yakiniku Toraji.

 

 

It’s been a long time since I’ve had yakiniku at a yakiniku restaurant.

 

 

Today, I had a lot of Harami meat.

I like Harami the most for grilled meat.

 

 

In this heat, draft beer cannot be removed.

The wine is Pinot Grigio from Trentino, Italy, which is well chilled.

Recently, I drink Pinot Grigio a lot.

 

 

Finish with cold noodles.

 

 

I had a dessert as well.

 

 

Yakiniku is delicious!

Satisfied, satisfied…