6/19
休肝日。
ハンバーグを作りました。
6/20
首都圏の酒類食品卸大手、升喜さんの展示会に出展しました。
長年にわたって、リラックスワインの販売エージェントをお願いしています。
今日は年に一度の展示会。
4年ぶりのマスク無しでの参加です。
マスクがないと、やっぱり話がしやすいですね。
初心に帰ってド定番のマルキドボーランを中心に、いま、ワタシのイチオシ系ワインを紹介しました。
ワタシのブースには大勢のワイン関係のお客様にお越しいただきました。
鎌倉ワイナリーの夏目さんと記念撮影。
夏目さんは、ワタシのやまやの時代からのお客様。
鎌倉市に50アールの圃場でブドウを栽培。
2022年に鎌倉・長谷にワイナリーを立ち上げました。
ワイナリーに併設するワインショップでは、マルキドボーランをたくさん販売していただいています。
朝9時から夕方5時まで、展示ブースで頑張りました。
久しぶりの立ち仕事で足がパンパン。
でも、大勢のお客さまとワインの話ができて、とても幸せでした。
ありがとうございました!
Jun. 19
No Wine Day
I cooked a hamburger steak.
Jun. 20
I participated in a food & beverage trade show organized by Masuki, which is a major distributer in the metropolitan area.
Masuki is a sales agent of Relax Wine for a long time.
I had a wine tasting booth.
It was the first time that I worked at the event without musk in these three years.
It was very good for me.
There were many wine importers.
I received a lot of wine professionals.
I was very busy but very happy.
Fortunately, my Relax Wine got very good reputations.
I took a memorial photo with Mr. & Mrs. Natsume, who are the owner of Kamakura Winery.
I think I did a very good job!
Thank you very much.