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今夜はマイフェーヴァリットなお寿司屋さん、新百合ヶ丘の”さとう”で夕食。
いつもながら、こちらのお刺身は別物。
鮮度、香り、歯ごたえが全く違います。
ヒカリもの(共食い?)最高です!
焼物はカサゴ。
これも、絶品!
ムラサキウニとバフンウニの食べ比べ。
お寿司は本当に偉大な料理です。
ワインは、ふらのワインの限定醸造、アシリ フラヌイをお持ち込み。
野生酵母で発酵をしたケルナーとピノ・ノワールです。
このワイン、まるで忍者みたいなワインです。
ワインがある事を忘れるくらいに、そおっとお寿司に寄り添います。
それで、とても重要な役割を果たしてくれる。
最高のマリアージュ。
ピュアでナチュラル、澄み切ったケルナー。
ピノ・ノワールは、あとから果実味が爆発しました。
穴子の握りとピノ・ノワール、とろけます。
今夜も最高でした!
ありがとうございます!
Mar. 15
I went to Shin-Yurigaoka and had a excellent sushi dinner at Sato.
Every dish was outstanding, as well.
Every sushi was fabulous, as well.
I brought two bottles of Furano Wine Hokkaido.
Both Kerner and Pinot Noir are the special cuvée of the winery.
They are very small products fermented by wild yeast.
The style of Kerner is especially pure and natural.
At first, Pinot Noir was light and quiet.
However, the very big volume of fruits appeared at last.
Both of the wines were really good for sushi today.
It was a so gorgeous sushi dinner.
Thank you very much!