3/11
ポカポカ陽気の土曜日。
午後から江ノ島に出かけました。
江ノ島はすごい人出です。
江ノ島ホテルのレストラン「アイランドグリル」で、午後4時から早い夕食。
ここ、メインは日帰り温泉ですが、レストランは知る人ぞ知る絶好の穴場。
どのお店も休日は行列のできる島内にあって、早い時間なら予約なしでも大丈夫。
模湾を見渡しながら、オーストラリア産のロゼ・スパークリングワイン。
新鮮な鎌倉野菜がふんだんに使われたお料理も、すごく美味しい。
観光地のお風呂の食堂だと思って、期待しないで行くと驚きますよ。
泡のあとは、少し遠慮してグラスワイン。これも合格。
結局4杯飲むんだったらボトルでオーダーすれば良かったかな?
ちょうど島からの帰り道の江ノ島大橋で、富士山に夕日が沈みます。
まさに絶景、これぞ絶景です。
いや、期せずして今日は素晴らしい休日になりました。
ありがとうございます!!
Mar. 11
Accidently, I went to Enoshima island from afternoon because the weather was very fine.
I saw a lot of people in the island.
Then I had an early dinner from 16:00 o’clock at Island Grill.
You can see a gorgeous ocean view from the restaurant.
I chose a bottle of rose sparkling wine made in Australia.
Tasty!
Every dish was very, very delicious, too.
I enjoyed the dinner very much.
After the dinner, I saw an outstandingly beautiful sun-set with Mt. Fuji from Enoshima Bridge.
It was a very nice holiday.
Thank you very much!