葉山、レストラン “ラ・マーレ”

9/25

思い立って午後から葉山に出かけました。

学生時代から通っている老舗のレストラン “ラ・マーレ” の一階のカフェで、早めのディナー。

 

 

遠くに江ノ島が見えます。

 

 

コロナ以降、ここに来るのも初めてです。

2年以上も来てなかったんだ。。。

 

 

まずはハウスシャンパーニュのジャカール・ブリュット。

 

 

定番の地鯵のカルパッチョ。

 

 

ブッラータ、生ハム、柿のサラダ。

 

 

メインは、こちらの名物のブイヤベース。

ワインはプロヴァンスのロゼにしました。

ボルドーのマルキ・ド・テルムがプロヴァンスで造るロゼワインですね。

とってもピュアで美味しいです。

 

 

 

変わらぬ素晴らしいお料理と隙のないサービス。

ワインのセレクトもとても良いです。

 

ああ、おいしかった。

すごーく幸せな気持ちになりました。

 

 

食事のあと、夕凪の葉山の海岸を散歩しました。

夜景がとても美しかったです。

 

 

Sep. 25

I went to Hayama and had an early evening dinner at La Maree, my favorite restaurant.

I often came here since my college student days.

However, it was the first time I had come here in these over two years because of Covid-19.

 

I started dinner with the house Champagne.

 

 

Aji Carpaccio

 

Burrata, Jambon and Persimmon Salad

 

The main dish was Bouilabaisse, which is the specialite of the restaurant.

I chose a bottle of Provence Rose.

 

Everything was perfect!

It was a wonderful dinner.

 

The dinner made me very happy!!

 

After the dinner, I walked around Hayama Beach in sunset.

It was so beautiful.

 

Thank you very much!