9/25
思い立って午後から葉山に出かけました。
学生時代から通っている老舗のレストラン “ラ・マーレ” の一階のカフェで、早めのディナー。

遠くに江ノ島が見えます。

コロナ以降、ここに来るのも初めてです。
2年以上も来てなかったんだ。。。
まずはハウスシャンパーニュのジャカール・ブリュット。

定番の地鯵のカルパッチョ。

ブッラータ、生ハム、柿のサラダ。

メインは、こちらの名物のブイヤベース。
ワインはプロヴァンスのロゼにしました。
ボルドーのマルキ・ド・テルムがプロヴァンスで造るロゼワインですね。
とってもピュアで美味しいです。

変わらぬ素晴らしいお料理と隙のないサービス。
ワインのセレクトもとても良いです。
ああ、おいしかった。
すごーく幸せな気持ちになりました。

食事のあと、夕凪の葉山の海岸を散歩しました。
夜景がとても美しかったです。
Sep. 25
I went to Hayama and had an early evening dinner at La Maree, my favorite restaurant.
I often came here since my college student days.
However, it was the first time I had come here in these over two years because of Covid-19.
I started dinner with the house Champagne.
Aji Carpaccio
Burrata, Jambon and Persimmon Salad
The main dish was Bouilabaisse, which is the specialite of the restaurant.
I chose a bottle of Provence Rose.
Everything was perfect!
It was a wonderful dinner.
The dinner made me very happy!!
After the dinner, I walked around Hayama Beach in sunset.
It was so beautiful.
Thank you very much!


