8/18
今日はdaimajoさまの地元のお友達にお越し頂き、ランチ会です。
ワタシがお料理を担当します。
いつものお料理ですが、いつもより少しだけ丁寧に作りました。
バチマグロのタルタル
シーフードと舞茸のドリア
黒豚ヒレ肉とリンゴのソテー
地元岡上の蔵邸ワインを抜きました。ピノ・ノワールのロゼです。
他には、シャンパーニュと濱田ヴィンヤード・バッカス。平日のランチなので、ワインは控えめ。
幸いお料理も、ワインもたいへん好評を頂きました。
デザートは、地元”こがさかベイク”のしっとりチョコレート。
これ、最近のお気に入り。
コロナ禍の影響で、なかなか集まれなかったお友達。再会のお手伝いが出来てうれしかったです。
また、来てねー。
Aug. 18
I invited to old-local friends of daimajo-sama at home and held a lunch party.
I cooked the lunch.
I cooked my ordinary dishes with the possible care.
Maguro Tartar
Seafood & Mushroom Doria
Pork & Apple Saute
I chose a bottle of rose wine made by our local winery.
Also, I served Champagne and Hamada Vineyard Bacchus.
Fortunately, I got very good reputations.
It was a very nice party.
Thanks for coming my home!
Please come again!!