今年初めて都心で会食

 

4/21

九州から上京中の某お得意先リクエストにお応えし、恵比寿の喜鈴別邸さんで焼鶏コース。

 

 

 

 

都心での外食は久しぶりです。

 

 

 

 

本当に久しぶり、いつ以来だろう?

少なくとも、今年に入ってから初めてです。

 

 

 

 

いま大人気の喜鈴別邸さん、感動的に美味しいです。

 

 

 

 

鮮度が全然違います。

 

 

 

 

味付けも優しく自然。

 

 

美味しい焼き鳥ってこんなに美味しいですね。

ワインリストもユニークで、飲みたいワインがいっぱいありました。

選んだ3本。

 

 

 

 

スペインのオレンジワイン← (これdaimajoさまのお気に入りでした)

グレイス甲州 2019年

メルシャン 毬子 メルロー 2016年

 

 

 

 

オレンジワインと日本ワインって、これまたバッチリでした。

 

 

良いお店でのワインと食事って、本当に素晴らしいものでした。

今日は当然夜8時でお開きです。

マスクと制限時間なしで外での食事を楽しめる日が、どうか少しでも早く訪れますように。。。

 

 

 

 

Apr. 21

I received my important client from Kyushu.

Then we had a Yakitori dinner party at Kirin Bettei, a popular excellent Yakitori restaurant in Ebisu.

 

It was the first time I had had a dinner in central Tokyo in this year.

 

Everything was great!

 

We enjoyed very fine Yakitori dishes and fine orange wine and Japan wines.

 

I found such fine dinner at the fine restaurant was wonderful.

The dinner finished at 20:00 because of the state emergency.

 

I wish the day will come when we can have a dinner with no the time limit and no mask.