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新年あけましておめでとうございます。
2001年1月にスタートしたこのペログビワイン日記も21年目に入りました。
今年は部屋の窓から初日の出が見えました。
今日も起き抜けで、ひとっ走り3キロのランニング。
daimajoさまのおせち料理をいただきます。
お酒は先月川越のマミーマートさんで購入した久保田の萬壽。
ワインはキザンにしましたよ。
元旦は、毎年鎌倉に初詣に行くのですが、今年は自粛。
近所の氏神様に徒歩で初詣に向かいます。
途中、鶴見川にカワセミがいました。
良い天気で気持ちがいいです。
近所のお寺にもお参りしました。
帰宅後、早い時間からワインをいただきます。
キザンの白と赤です。
一応ワタシが軽くお料理当番
プロシュートとハモン・セラーノ
チーズ、ナッツ、ドライフルーツの盛り合わせ
昨日の鍋の出汁で、〆は鶏雑炊。
これ、デラウマ。
皆さん、今年もどうぞよろしくお願いいたします。
Jan. 1
A Happy New Year!
I did a routine running near my home, as well.
Daimajo-sama cooked “Osechi”, which is a traditional New Year’s dishes, as well.
I tasted fine sake and Kizan Wine.
I always got to Kamakura and visit to Hase Temple as my annual event in every New Year.
However, I didn’t have the event in this year because of COVID-19.
I visited to the shrine and the temple near my home by foot.
It was so fine day!
After the visit, I briefly cooked an early dinner.
Every dish was so nice!
It was nice the first day in the new year.
Thank you very much!