11/13
休肝日
11/14
お料理当番。
カツオのタタキ風カルパッチョ
グリーンサラダ
黒毛和牛のステーキ あんのん芋添え
上出来です。
1本目 アラルディカ ピエモンテ コルテーゼ 2018 950円 + 税
イタリア・ピエモンテ産の白ワイン。
澄んだ果実味と、フレッシュな酸。爽やかな風味がいっぱい。
カーヴドリラックスならではの、コスパの高い白ワインです。
2本目 アラルディカ ピエモンテ バルベーラ 2018 950円 + 税
バルベーラ種ならではの、赤い果実の風味と綺麗に伸びる酸。
タンニンも上品で、とても均整のとれた味わいです。
これも、間違いなくお買い得だと思います。
Nov. 14
I cooked dinner.
Bonito Carpaccio
Green Salad
Wagyu Steak
Very good!
1st Araldica Piemonte Cortese 2018 950 yen + tax
It is made from 100% Cortese grown in Piemonte.
I felt clean fruits, fresh acidity and nice minerals
It’s very tasty.
I think it has very high cost performance.
2nd Araldica Piemonte Barbera 2018 950 yen + tax
It is made from 100% Barbera grown in Piemonte.
I felt nice red berries, fine acidity and elegant tannin.
It is very well-balanced.
I think it has very high cost performance, too.