250mlのデカンタが200円

11/3

休肝日

 

 

11/4

忙しい一日でした。

料理をする時間と気力が残っていません。

 

 

地元飲みにします。

もつ焼き「大将」で、秋田の地酒「八重壽」を冷でいただきました。

 

 

すっきりとした辛口の酒、とても好みです。

 

 

ここのもつ煮と串焼きは絶品です。

 

 

世界で一番旨いかも?

 

 

 

もう少し飲みたくなってサイゼリヤへ移動。

 

 

サイゼリヤ、久しぶりです。

同年代のおひとりさま、ご同輩が多数。

 

 

サイゼリヤのハウスワインは美味しいです。

 

 

それにしても、250mlのデカンタが200円って、いったいどんな原価構造をしているのでしょうか?

 

 

 

Nov. 3

No Wine Day

 

 

Nov. 4

It was a busy day.

I don’t have time and energy left to cook.

At the local Motsuyaki “Taisho”, I drank Akita’s local sake “Yaesu” cold.

I really like this clean and dry sake.

 

The simmered giblets and skewers here are exquisite.

 

 

Maybe it’s the best in the world?

 

 

I wanted to drink a little more, so I moved to Saizeriya.

Saizeriya, it’s been a long time.

There are many people, who came alone, of the same age and peers.

 

 

Saizeriya’s house wine is delicious.

Even so, what kind of cost structure does a 250ml decanter price 200 yen?