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また猛暑がぶり返してきました。
とにかく暑い。
今日の料理
生ハム、チキン、モッツァレラ、ブロッコリー、オクラ、アイコ、キウイ、リンゴのサラダ
シーフードとキノコのドリア
ドリアを久しぶりに作りました。
昔は見栄を張ってサフランライスを炊いていましたが、今はターメリックライスです。
原価はものすごく安くなりましたが、仕上がりの味には、全く違いが見つかりません。
ドリア、美味しい!
本日のワイン
マルキドボーラン オレンジワイン 2024 1,380円
ラングドックの海辺の葡萄畑で収穫したソーヴィニヨン・ブランとゲヴルツ・トラミナールを21日間マセラシオンしたオレンジワイン。
今月はじめの新発売から、とても良く売れています。
フルーツ感たっぷりの味わいに、程よい酸と仄かな渋みがアクセント。
そして何しろピュアな口当たり。
美味しいです。美味しいです。
ドリアにもぴったりでした。
Aug. 17
The intense heat has returned again.
Anyway, it’s hot.
Today’s dish
Prosciutto, Chicken, Mozzarella, Broccoli, Okura, Tomato, Kiwi and Apple Salad
Seafood and Mushroom Doria
It’s been a long time since I’ve made a doria.
In the past, saffron rice was cooked with a show, but now it’s turmeric rice.
The cost has become extremely cheap, but I can’t find any difference in the taste of the finished product.
Doria, it’s delicious!
Today’s Wine
Marquis de Beau Rond Orange Wine 2024 1,380 yen
It is an orange wine made from Sauvignon Blanc and Gewurztraminer harvested in the seaside vineyards of Languedoc.
It takes 21 days maceration and fermentation.
It has been selling very well since the new release at the beginning of this month.
The fruity taste is accented with just the right amount of acidity and a hint of astringency.
And after all, it has a pure mouthfeel.
It’s delicious. It’s delicious.
It was perfect for Doria today.