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今日は郡山です。
ヨークベニマル本社で、ワイン講習会を実施します。
毎月一回、来年1月までワイン担当のスタッフの皆さんと、ワインの勉強をいたします。
今回は総勢13名。
全員「ワインの知識を身につけたい」と自分から志願したメンバーです。
初回から、なんか意気込みを感じて、私も気持ちにスイッチが入りました。
今日はワインの基礎知識について、3時間みっちりと勉強をしました。
最後に実施した簡単なテストの結果も上々でした。
皆さん、おつかれさまでした。
来月も、よろしくお願いします。
講習会終了後、郡山駅前の居酒屋で、先月郡山に引っ越しをした古い友人と落ち合いました。
久しぶりの再会、積もる話で盛り上がりました。
ここ魚料理の店ですが、どのお料理もとても美味しいです。
郡山のお気に入りの店になりました。
お酒は、福島の銘酒 “栄川” の冷酒で通しました。
楽しいひと時に時間は過ぎて、東京行き最終の新幹線で帰宅しました。
私もおつかれさまでした。
May. 14
Today, I went to Koriyama in Fukushima.
At York-Benimaru Headquarters, I held a wine workshop.
Once a month, I will study wine with the staff in charge of wine, until January next year.
This time, there were a total of 13 students.
All of them volunteered to acquire knowledge of wine.
From the first time, I felt a kind of enthusiasm, and my feelings were switched on.
Today, we spent 3 hours studying the basics of wine.
The results of the last simple test were also excellent.
Thank you all for your patience.
I look forward to working with you again next month.
After the course, I met an old friend who moved to Koriyama last month at an izakaya in front of Koriyama Station.
We had a reunion for the first time in a long time, and we had a lot of fun talking.
This is a fish restaurant and all the dishes are very delicious.
It has become Koriyama’s my favorite restaurant.
We tasted a cold sake of Fukushima’s “Eisen”.
After a good time, I took the last Shinkansen train to Tokyo home.
I think I did good jobs.