今日は郡山です

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今日は郡山です。

 

 

ヨークベニマル本社で、ワイン講習会を実施します。

 

 

毎月一回、来年1月までワイン担当のスタッフの皆さんと、ワインの勉強をいたします。

今回は総勢13名。

 

 

全員「ワインの知識を身につけたい」と自分から志願したメンバーです。

初回から、なんか意気込みを感じて、私も気持ちにスイッチが入りました。

 

 

今日はワインの基礎知識について、3時間みっちりと勉強をしました。

最後に実施した簡単なテストの結果も上々でした。

 

 

皆さん、おつかれさまでした。

来月も、よろしくお願いします。

 

 

講習会終了後、郡山駅前の居酒屋で、先月郡山に引っ越しをした古い友人と落ち合いました。

 

 

久しぶりの再会、積もる話で盛り上がりました。

 

 

 

ここ魚料理の店ですが、どのお料理もとても美味しいです。

 

 

郡山のお気に入りの店になりました。

 

 

 

 

お酒は、福島の銘酒 “栄川” の冷酒で通しました。

 

 

楽しいひと時に時間は過ぎて、東京行き最終の新幹線で帰宅しました。

 

 

 

私もおつかれさまでした。

 

 

 

May. 14

Today, I went to Koriyama in Fukushima.

 

 

At York-Benimaru Headquarters, I held a wine workshop.

Once a month, I will study wine with the staff in charge of wine, until January next year.

This time, there were a total of 13 students.

All of them volunteered to acquire knowledge of wine.

From the first time, I felt a kind of enthusiasm, and my feelings were switched on.

 

 

Today, we spent 3 hours studying the basics of wine.

The results of the last simple test were also excellent.

 

 

Thank you all for your patience.

I look forward to working with you again next month.

 

 

After the course, I met an old friend who moved to Koriyama last month at an izakaya in front of Koriyama Station.

 

 

We had a reunion for the first time in a long time, and we had a lot of fun talking.

 

 

This is a fish restaurant and all the dishes are very delicious.

It has become Koriyama’s my favorite restaurant.

 

 

We tasted a cold sake of Fukushima’s “Eisen”.

 

 

After a good time, I took the last Shinkansen train to Tokyo home.

I think I did good jobs.