麦焼酎のお湯割り

1/7

夕方、横浜青葉温泉 喜楽里別邸に出かけて、ゆっくりお風呂に浸かりました。

 

 

お風呂の後は、レストランで生ビール。

 

 

ここの湯上がりのビールは世界一おいしいような気がします。

 

 

 

ちょこちょこ、おつまみを食べながらビールの後は、麦焼酎のお湯割り。

 

 

普段滅多に焼酎は飲まないのですが、となりのテーブルの人が美味しそうにお湯割りを飲んでいて、つられて一杯。

 

 

最後は熱燗でお蕎麦を頂きました。

 

 

たまにはこんな、おひとり時間がよいですね。

 

今日はワインはなし。

本当はウチに帰ってから、赤ワイン飲みましたけど。

 

 

 

Jan. 7

In the evening, I went out to Yokohama Aoba Onsen Kirakuri Bettei and soaked in the bath slowly.

 

After the bath, I drank a draft beer at the restaurant.

I feel that the beer here is the best in the world.

 

After I tasted a beer while eating small foods, I drank a Mugi-shochu with hot water.

 

I rarely drink shochu, but the person at the table next to me was drinking hot shochu deliciously, and I had a drink.

 

At the end, I had soba noodles with hot sake.

It’s nice to have some alone time like this once in a while.

 

No wine today.

Actually, I drank a red wine after I got home.