手抜きの夕食

10/10

横浜のリラックス社でミーティングに参加。

帰りに崎陽軒でシウマイ弁当とキノコシウマイを買いました。

あと、お刺身、豆腐、枝豆などで、手抜きの夕食。

 

 

シウマイ弁当、久しぶりに食べましたが、やっぱり美味しいですね。

 

今日はワインは1本だけ。

 

 

バロンドボーラン ブラン 2020年 950円

ラングドック産の白ワイン。グルナッシュブランとマルサンヌのブレンドです。実は原価が合わなくなってしまい、現地での生産はすでに終了しています。

手持ちの在庫も残り少なくなってきました。

とっても美味しいワインなので残念です。

今のうちに少し買い込んでおこうかな?

 

 

 

Oct. 10

I Participated in a meeting at Relax in Yokohama.

On the way back, I bought a Siumai Bento and Mushroom Siumai at Kiyoken.

Also, sashimi, tofu, edamame, etc., and a lazy dinner.

 

It’s been a long time since I’ve eaten a Siumai Bento, but it’s still delicious.

 

 

Today, there is only one bottle of wine.

 

Baron de Beau Rond Blanc 2020 950 yen

It is a white wine from Languedoc.

It is a blend of Grenache Blanc and Marsanne.

In fact, the cost has become incomparable, and local production has already ended.

The stock in Japan is running low.

It’s a shame because it’s a very good wine.

Shall I stock up on a few bottles?