4/15
休肝日
4/16
某かつてのお取引先のお仲間と、新宿西口のサイゼリヤで久しぶりの再会。
同じ年のよしみもあり、いろいろと楽しくワイン仕事をさせていただいた間柄。
昔話に花が咲いたかというと、さにあらず。
これからの新しいビジネスの展開について、熱く、楽しく、話が弾みました。
それにつけても、サイゼリヤのワインとお料理は価格破壊です。
泡一本 750ml、デカンタ白 500ml、デカンタ赤 500ml、デカンタ白 250ml と飲んで、お腹いっぱい食べて、お会計は一人2,900円。
ワインも料理もちゃんと美味しい。
うーむ、恐るべし。。。
Apr. 15
No Wine Day
Apr. 16
I met a friend of some former business partner for the first time in a long time at Saizeriya in Shinjuku.
We were the same age, and we had a lot of fun working on wine.
It’s not that the old tale has blossomed.
We had a passionate, fun, and lively conversation about the development of new businesses in the future.
Even so, Saizeriya’s wine and food are price-destroying.
We drank 750 ml of foam, 500 ml of decanter white, 500 ml of decanter red, and 250 ml of decanter white, ate a full stomach, and paid 2,900 yen per person.
The wine and food are delicious.
Well, Saizeiya is truly awesome.