5/3
本日は、都心で営業活動。
仕事が終わって、南青山のピッツェリアで夕食です。
プラダ、ドルチェ&ガッバーナなどのアッパーエンドのお店が並ぶ、ワタシに最も相応しくないお洒落な場所にあるこのピザのお店が、最近のお気に入り。
今日もおすすめのコース料理を頂きます。
アンティパストの盛り合わせは、どれも秀逸。すごくおいしい。
マルゲリータ
ヴェルデ
どちらも飛び切り美味しいです。
ワインリストも種類は少ないけど、良いワインばかり。
今日はシチリアのグリッロにしました。
澄んだピュアな味わい、透明感のあるワタシ好みの白ワインです。
メインの、美味しい地鶏ハーブローストが出てくるころには、かなりの満腹。
ピザは美味しいけど、お腹がすぐにいっぱいになっちゃうのが玉にキズですね。
デザートのソフトクリームが抜群に美味しいのですが、泣く泣く残してしまいました。
お腹がいっぱい、ぱいぱい。
お会計も南青山とは思えないリースナブルな設定。
ごちそうさまでした!
May 3
I worked at the central Tokyo today.
Then I went to Minami-Aoyama and had a nice pizza dinner at “800° DEGREES NEAPOLITAN PIZZERIA”.
Here is my favorite restaurant recently.
I chose the recommended pizza course dishes, as usual.
Every meals were very delicious.
Pizza was outstanding!!
I chose a bottle of Sicilia Grillo.
The white wine was very nice, too.
The style was a just my favorite one.
I felt very pure and clean fruits.
Tasty!!
When the main dish, Herb Roast Chicken, cam to the table, I was already full stomach.
Unfortunately, I gave up to complete the desert, delicious soft cream.
It was a very nice dinner.
Thank you very much!