江ノ島に出かけて早めの夕食

4/16

雨があがった日曜日。

 

 

江ノ島に出かけて、早めの夕食を食べることにしました。

 

 

最近見つけた江ノ島ホテルのメインダインニング。

ランチタイムから“通し”の営業なので、17時前の早い時間からワインが飲めます。

 

 

全面ガラス貼りのダイニングからは、相模湾の大パノラマ。

ビールとスパークリングワインで乾杯です。

 

 

 

新鮮な海の幸と、鎌倉野菜をふんだんに使った料理は、どれもみな期待以上です。

 

 

 

 

ワインは南アフリカのシュナン・ブランを選びました。

 

 

ピュアな口当たりと、シュナン・ブランならではの厚みのある果実味。

種類は多くありませんが、ワインも美味しい。これも期待以上。

お料理に良く合います。

 

 

 

 

富士山に沈む夕日を見ながら、デザートまでしっかりと頂き、大満足でした。

 

 

 

お会計もリースナブル。

 

 

ここ、また、こようっと。

 

 

Arp. 16

The rain has stopped.

I visited to Enoshima Island afternoon and had an early dinner at Island Grill in the island.

 

It is my favorite restaurant I have found recently.

 

You can see the beautiful panorama of Sagami Bay.

 

The every dish was very nice.

 

They are cooked by fresh local seafood and vegetables. 

 

All of the dishes were better than I expected.

 

I tasted a glass of beer and sparkling wine at first.

 

Then I chose a bottle of Chenin Blanc made in South Africa.

 

It was very nice, too.

I felt rich fruits, pure citrus and good minerals.

 

It was better than I expected.

 

At last, I had a nice desert by seeing a beautiful sunset at Mr. Fuji.

 

 

I was very happy today.

I will visit the restaurant again.