2/16
休肝日
2/17
町田の焼肉レストランで夕食。
ここも最近のお気に入り。
チェーン店ですが、同じ他のお店より接客が丁寧たし、お肉も美味しいような気がします。カットの違いかな?
ワインは、今日も北イタリア、アルト・アディジェのピノ・グリージョ。
お店のワインリストの中で、いろいろ試して見ましたがこれが一番美味しいです。
家で食べる焼肉と専門店の焼肉は別物ですね。
それぞれ、良さがありますが。
お約束の冷麺もいただきました。
満足、満足。
Feb. 16
No Wine Day
Feb. 17
I went to Machida and had a Yakiniku BBQ dinner at Toraji.
It is my favorite restaurant recently, too.
Toraji is a popular restaurant chain.
There are many Toraji restaurants but here is the best one, I think.
I chose a bottle of Pinot Grigio made in Alto Adige as usual.
I tried several wines with the wine list here.
This one is good for me.
Yakiniku at restaurant is quite different from at home.
Both has each goodness.
Reimen was very nice, too.
I enjoyed a dinner today very much.
Thank you!