9/11
新百合ヶ丘 ”イル・カンピエッロ”で、某会食。
今日も美味しいイタリア料理を堪能します。
ワインは、お店のリストからアブルッツォのシャルドネ・ソーヴィニヨンと、ヴェネトのヴァルポリチェッラをいただきました。
シェフが自らデカンティングをしてくださるリストランテは珍しいです。
ワインもきちんと美味しくて、値段も大変にリーズナブル。
今日のメインは子羊にしました。
見事な焼き上がりにうっとりでした。
ドルチェもしっかりといただき大満足。
やはり、きちんとしたレストランでのお食事は素晴らしいです。
こちらは、マスク、検温、手指の消毒と、テーブル間のディスタンスがしっかりと行き届いています。
そろそろ過剰な自粛から卒業できるといいな、と今日は思いました。
Sep. 11
I had some meeting dinner at “il campiello” in Shin-Yurigaoka.
I enjoyed very fine Italian dishes.
I chose a bottle of white wine, Chardonnay & Sauvignon from Abruzzo, and a bottle of red wine, Valpolicella from Veneto, from the wine list there.
Both of the bottles were very nice and the price is reasonable.
I think it is not usual that the chef is in charge of the decanting himself.
I chose lamb as the main dish.
It was very delicious.
I had a very nice desert, as well.
It was so nice dinner.
Thank you very much!