6/12
明日の“スーパーマーケット まるごう“さんのワイン講習会のために夕刻、米子空港に到着。
米子グルメ御用達の和食店で夕食。
山陰の旬の味覚を満喫します。
境港の本マグロは、泣きたいほど美味しい。
天然のブリかま焼きは、気絶するほど美味しい。
鳥取に来たら、これを飲まねばと北条ワイン。
ちょっと、昔っぽい酸化熟成感のある砂地の甲州は確信犯ですよね。
わざとらしさがなくて、懐かし美味し。
米子の夜は、バーボンで更けゆきます。画像なし。
明日は、きっと頑張ります。
今日はおやすみなさい。
Jun. 12
I flew to Yonago in early evening to held a wine seminar for Marugo, a local supermarket chain, tomorrow.
I had a very nice local foods dinner.
Every seafood was so great, outstandingly delicious!
I tasted Hojo Wine, which is a local wine there.
It was very nice, too.
Then I moved to some night club and tasted a glass of Bourbon Whisky.
I will work so hard tomorrow.