2/3
今夜はホームアローン。
無性に肉が食いたくなって、オージービーフ 300gを焼きました。
がっつりステーキで一人飯。
満足、満足。
1本目 バロンドボーラン ブラン 2014 800円
ワタシはステーキでも、白ワインから飲まないと気がすみません。
ラングドックの定番の白。
なんでもないワインですが、これがうまい。
で、2本目は、おとといの残りのトートワーズ クリーク メルロー・カベルネ。
おとといは実は他のワインも飲んでたんで、これ結構残っていました。
ラングドック定番の赤。
これがうまい。やっぱステーキには赤ワインですね。
Feb. 3
I had dinner at home alone.
I cooked a beef steak.
Very nice!
1st Baron de Beau Rond Blanc 2014 800 yen
Even though beef steak, I must start from white wine.
It’s my favorite Languedoc white.
It’s the cheapest wine in Cave de Relax but tasty.
Very good!
Then I tasted Tortoise Creek Merlot Cabernet left over from the day before yesterday.
Because I tasted another wine the day before yesterday, I could taste a half of the bottle.
It was so tasty.
Actually, I prefer red wine to white wine for beef steak.