やっぱステーキには赤

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今夜はホームアローン。

無性に肉が食いたくなって、オージービーフ 300gを焼きました。

 

 

がっつりステーキで一人飯。

満足、満足。

 

 

 

1本目 バロンドボーラン ブラン 2014 800円

ワタシはステーキでも、白ワインから飲まないと気がすみません。

ラングドックの定番の白。

なんでもないワインですが、これがうまい。

 

で、2本目は、おとといの残りのトートワーズ クリーク メルロー・カベルネ。

おとといは実は他のワインも飲んでたんで、これ結構残っていました。

ラングドック定番の赤。

これがうまい。やっぱステーキには赤ワインですね。

 

 

 

 

Feb. 3

I had dinner at home alone.

I cooked a beef steak.

Very nice!

 

 

1st Baron de Beau Rond Blanc 2014 800 yen

Even though beef steak, I must start from white wine.

It’s my favorite Languedoc white.

It’s the cheapest wine in Cave de Relax but tasty.

Very good!

 

 

Then I tasted Tortoise Creek Merlot Cabernet left over from the day before yesterday.

Because I tasted another wine the day before yesterday, I could taste a half of the bottle.

It was so tasty.

Actually, I prefer red wine to white wine for beef steak.