12/22
息子夫婦とお孫さんが、外に食事に出かけたので、今夜は静かな夕食に戻りました。
今日の料理
牡蠣のワイン蒸し サラダ仕立て

地鶏の香草焼き


上出来です。
本日のワイン

マルキドボーラン ソーヴィニヨン・ブラン 2024 1,080円
私が何も考えずにワインを選ぶと、マルキドボーランのソーヴィニヨン・ブランになりがちです。
果実味、酸、ミネラル感に加えて、雑味のないピュアな口当たり。
いつも決して期待を裏切らない美味しいワインです。
牡蠣にもチキンにも、とても良く合いました。
Dec. 22
My son, daughter-in-law, and grandson went out to eat.
I went back to my usual quiet dinner.
Today’s dish
Steamed oysters Salad
Grilled Chicken with Herbs
It’s a good job.
Today’s Wine
Marquis de Beau Rond Sauvignon Blanc 2024 1,080 yen
If I choose a wine without thinking, I tend to go to Marquis de Beau Rond’s Sauvignon Blanc.
In addition to fruitiness, acidity, and minerality, it has a pure mouthfeel without any off-flavors.
It is a delicious wine that never disappoints.
It went very well with both oysters and chicken today.

