1/22
夕方、横浜青葉温泉 喜楽里別邸に行きました。
ゆっくりと温泉に浸かったあと、お約束の生ビール。
わさび菜豆腐
海鮮カルパッチョ
生ビール、大ジョッキをおかわり。
普段、冬場はビールはあまり飲みませんが、温泉で飲むビールは格別です。
貴重なおひとり時間で、リフレッシュできました。
家に帰ってから、ワインも飲みましたよ。
Jan. 22
In the evening, I went to Yokohama Aoba Onsen Kirari-Bettei.
After a leisurely soak in the hot spring, I drank the promised draft beer.
Wasabi Tofu
Seafood Carpaccio
I had an another draft beer, a large mug of beer.
I don’t usually drink much beer in winter, but the beer I drink at the hot springs is exceptional.
It was a precious alone time, and I was able to refresh myself.
After I got home, I had a glass of wine.