夕食は近所のサイゼリヤ

6/6

休肝日

 

 

6/7

今日は料理をお休みして、仕事に集中。

 

夕食は、家族で近所のサイゼリヤ。

いつものランブルスコ・セッコは、今日も美味しいです。

 

 

ミートソースのスパゲッティを初めて食べました。

昭和を思い出すお母さんの味っぽくて、美味しかったです。

トッピングの粉チーズ(91円)を頼んだら、ものすごい量が出てきてビックリでした。

 

 

ごちそうさまでした。

 

 

Jun. 6

No Wine Day

 

 

6/7

Today, I took a break from cooking and focused on my work.

 

 

Dinner was at Saizeriya in the neighborhood with my family.

The usual Lambrusco Secco is still delicious today.

 

 

It was the first time I ate spaghetti with meat sauce.

It tasted like my mother’s spaghetti that reminded me of the Showa era, and it was delicious.

When I asked for grated cheese (91 yen) as a topping, I was surprised to see a tremendous amount.

 

 

It was a feast.