枝豆はこれから無限に食べます

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今日のお料理。

 

枝豆

 

     

 

ホタルイカとイチゴのマリネ

 

 

豆腐の中華風サラダ

 

 

ナスとベーコンのチーズ焼き

 

 

やきとり

 

 

いわゆる居酒屋メニューです。

枝豆は沖縄産、今シーズン我が家の初物です。

枝豆はこれから無限に食べることになります。

どうぞよろしくお願いいたします。

 

 

 

1本目 マルキドボーラン ソーヴィニヨン・ブラン 2022  1,050円

日記的には、マンネリですみません。

今日もマルキドボーラン、このソーヴィニヨン・ブランは本当に美味しいです。

 

2本目 マルキドボーラン メルロー 2022  1,050円

赤も日記的には、マンネリですみません。

繰り返しですが、このメルロー、最高に美味しいです。

 

 

家のセラーに普通に飲めるワインが無くなっていて、今日の2本は近所のオダキューOXで買いました。

価格は1本 948円(税別)、ありがたいことです。

 

 

May 9

Today’s dishes.

 

Edamame

 

Marinated Hotaru-ika and Strawberries

 

Chinese Style Tofu Salad

 

Baked Eggplant and Bacon with Cheese

 

Yakitori

 

It is a so-called tavern menu.

Edamame is from Okinawa and is our first dish this season.

Edamame will be eaten infinitely from now on.

Thank you very much.

 

 

1st Marquis de Beau Rond Sauvignon Blanc 2022 1,050 yen

Diary-wise, I’m sorry for being in a rut.

Today at the Marquis de Beau Rond, this Sauvignon Blanc is really delicious.

 

2nd Marquis de Beau Rond Merlot 2022 1,050 yen

Red is also diary-wise, I’m sorry for being in a rut.

Again, this Merlot is the most delicious.

 

There was no wine in the cellar at home that I could drink normally, so I bought two bottles today at my local Odakyu OX.

The price is 948 yen (excluding tax) for one bottle, which is appreciated.