キムチ鍋に、今日は感激です!

2/23

新型コロナ発症6日目。

体調は完全に回復し、治った感、バリバリですが、抗原検査は未だ陽性。

このウィルス、しつこいです。

 

 

さすがに Uber Eats もあきて、7日ぶりにスーパーマーケットに買い物へ出かけました。

もちろん、マスクして黙秘。余計なものには触りません。

 

やっぱり外の空気は良いですね。

 

 

家族にも食べてもらうのに、しっかり熱を通せる料理と思い、キムチ鍋にしました。

 

 

ワタシは、今日も仕事部屋で夕食をとります。

 

 

鍋の前に、まずは生牡蠣。ワインはマルキのソーヴィニヨン・ブラン。

 

 

ああ、美味しい。ああ、美味しい。

 

 

出来立ての料理は、やっぱり格別です。

いつもなら、何とも思わないキムチ鍋に、今日は感激です!

 

 

 

Feb. 23

It was the sixth day of the onset of the Covid-19.

My physical condition has completely recovered and I feel cured, but my antigen test is still positive.

This virus is persistent.

 

As expected, Uber Eats was over, and I went shopping at the supermarket for the first time in 7 days.

Of course, mask and remain silent. I don’t touch anything superfluous.

 

 

I thought it would be a dish that could heat well for my family to eat, so I made a Kimchi-Nabe.

 

 

So, today I am alone to have a dinner in my work room, too.

 

Before the pot, first of all, raw oysters. The wine is Marquis de Beau Rond Sauvignon.

That’s so nice!

 

Freshly prepared food is, after all, exceptional.

Normally, I wouldn’t think anything of the Kimchi-Nabe, but today I’m thrilled!