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新型コロナの隔離生活は4日目になりました。
人間、だんだんと慣れてくるものですね。
なんだか、キャンプ生活をしているみたいです。
トイレと、最低限のキッチンへの立ち寄り以外は、一歩も部屋の外には出ていません。
思いのほか仕事がはかどり、いつかやらねば、と懸案だった書棚の整理も出来ました。
今日も夕食はUber Eats、近くの回転寿司「魚屋路」から、握り寿司とおつまみセットを届けてもらいました。
本当は、“シャリ小” がいいのですが、贅沢を言ってる場合ではありませんね。
ワインは、部屋のセラーにあった「神戸レゼルバ シャルドネ 無濾過 2020年」を部屋のベランダで冷やしていただきました。
ピュアでトロリとした果実味に、きれいに伸びる酸、心地良いミネラル感。
寿司にはやっぱりワインが良く合います。
夕食後は、Amazon Prime で映画をみました。
仕事部屋にはテレビがないので、もう4日間一度もテレビは見ていません。
Feb. 21
It was the fourth day of quarantine life by Covid-19.
Humans, you get used to it gradually.
It’s like living in a camp.
Except for a visit to the toilet and the minimum amount of stops in the kitchen, I haven’t stepped out of the room.
The work went better than I expected, and I was able to organize the bookshelves that I had been thinking about someday.
Today, I had dinner delivered by Uber Eats, Nigiri-Sushi and a snack set from the nearby conveyor belt sushi “Totoyamichi”.
Actually, “Rice-small” is good, but it’s not a case of luxury.
For the wine, I had “Kobe Reserva Chardonnay 2020” in the cellar of the room chilled on the deck of the room.
I felt pure and smooth fruitiness, beautifully stretched acid, and pleasant minerality.
After all, wine goes well with sushi.
After dinner, I watched a movie on Amazon Prime.
I don’t have a TV in my work room, so I haven’t watched a TV in four days.