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イチ、イチ、イチ、イチの日ですね。
今日の夕食は、町田のトラットリア・ダイ。
お気に入りのイタリアンですが、ここに来るのは久しぶりです。
やっぱり、美味しい。
何を食べても凄く美味しい。
ワインは、お店のおすすめのスペインのオーガニック白ワインを選びました。
シャルドネとシャレロのブレンドだそうです。
澄んだ透明な果実の風味、ピュアでキレのある味わいがドンピシャです。
ピッツァ、美味しい!
ドルチェのティラミスで大満足。
うん、やっぱ、サイゼリヤより選択肢がいっぱいあって、贅沢な気分。
ご馳走さまでした!
Nov. 11
It’s a one, one, one, one day.
Today’s dinner was at Trattoria Dai in Machida.
It’s my favorite Italian restaurant, but it’s been a while since I’ve been here.
After all, it’s delicious.
No matter what you eat, it’s really delicious.
For the wine, I chose the store’s recommended organic white wine from Spain.
It is a blend of Chardonnay and Xal-lero.
I felt the clear and transparent fruits flavor and pure and sharp taste.
It is just my favorite style.
Pizza, delicious!
I was very satisfied with Dolce.
Yes, after all, there are more options than Saizeriya, and I felt luxurious.
It was a treat!