町田のトラットリア・ダイ

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イチ、イチ、イチ、イチの日ですね。

 

今日の夕食は、町田のトラットリア・ダイ。

お気に入りのイタリアンですが、ここに来るのは久しぶりです。

 

 

やっぱり、美味しい。

 

 

何を食べても凄く美味しい。

 

 

 

 

ワインは、お店のおすすめのスペインのオーガニック白ワインを選びました。

シャルドネとシャレロのブレンドだそうです。

 

 

澄んだ透明な果実の風味、ピュアでキレのある味わいがドンピシャです。

 

 

ピッツァ、美味しい!

 

 

ドルチェのティラミスで大満足。

 

 

うん、やっぱ、サイゼリヤより選択肢がいっぱいあって、贅沢な気分。

ご馳走さまでした!

 

 

 

 

Nov. 11

It’s a one, one, one, one day.

 

 

Today’s dinner was at Trattoria Dai in Machida.

It’s my favorite Italian restaurant, but it’s been a while since I’ve been here.

 

 

After all, it’s delicious.

No matter what you eat, it’s really delicious.

 

 

For the wine, I chose the store’s recommended organic white wine from Spain.

It is a blend of Chardonnay and Xal-lero.

I felt the clear and transparent fruits flavor and pure and sharp taste.

It is just my favorite style.

 

 

Pizza, delicious!

 

 

I was very satisfied with Dolce.

 

 

Yes, after all, there are more options than Saizeriya, and I felt luxurious.

It was a treat!