8/30
今日の夕食は、新宿駅南口のタバーンオンエスで。
たまっていたポイントを利用して、シャンパーニュのドゥラモットを奮発。
ドゥラモットは美味しいですね。
メゾンものの中で、一番美味しいかな?
いつものように、こちらのお料理は本当に美味しいです。
ロブスターが乗ったゆで卵、最高!
2本目は、ニュージーランドのサスティナブルワイン、シャーウッドエステートのソーヴィニヨン・ブラン。
この飛び切り美味しい白ワインが、3,000円均一のリストにあるのが信じられません。
今夜も美味しいお料理とワインを堪能しました。
また次回来るのが楽しみです。
Aug. 30
Today’s dinner was at “Tavern on S” at the south exit of Shinjuku Station.
Taking advantage of the accumulated points, I inspired the Champagne Delamotte.
Delamotte is delicious, isn’t it?
Is it the most delicious of the Maison Champagne?
As always, the food here is really delicious.
Boiled eggs with lobster on top, the best!
The second bottle was Sauvignon Blanc from Sherwood Estate, a popular sustainable wine from New Zealand.
I can’t believe that this exceptionally delicious white wine is on the 3,000 yen list.
We enjoyed delicious food and wine tonight.
I’m looking forward to coming back next time.