7/16
罰ゲームのような灼熱の日曜日。
新宿に出かけて、ニュウマンの“タバーン オン エス” で夕食です。
ここも最近お気に入りのレストラン。
この暑さ、まずはベルギービールで生き返ります。
最初のお皿、ロブスターのゆで卵料理は驚きの美味しさ。
厳選された新鮮な素材を生かしたMSGフリーのお料理は、何を食べても美味しいです。
シーザーサラダのロメインレタスは、シャッキシャキ。
シャルキュトリーもパスタも最高です。
3000円均一のワインリストの中から選んだのは、ニュージーランド シャーウッド・エステートのストラタム ソーヴィニョン・ブラン。
ニュージーランドを代表するサステイナブルワインです。
ピュアな果実味と抜群のミネラル感。素晴らしいです。
レストランで3,000円で飲めるワインではないはず。どうなっているんでしょうか?
メインはイベリコ・ベジョータ。
テーブルでフランベ、天井近くまで上がった炎にビックリ。
スタッフのサービスも完璧、デザートまでしっかり食べて大満足。
とても楽しく美味しいディナーでした。
ご馳走さまでした。また来ます。
Jul. 16
It was a scorching Sunday like a punishment game.
I went to Shinjuku and had dinner at Newman’s “Tavern on S”.
This is also my favorite restaurant recently.
This heat comes back to life with Belgian beer.
The first plate, boiled eggs with lobster, was surprisingly delicious.
MSG-free cuisine made with carefully selected fresh ingredients is delicious no matter what you eat.
The romaine lettuce in Caesar salad is very fresh and crispy.
Both charcuterie and pasta are the best.
From the 3,000-yen wine list, we chose the Stratum Sauvignon Blanc from Sherwood Estate in New Zealand.
It is one of New Zealand’s leading sustainable wines.
Pure fruit taste and outstanding minerality. It’s great.
It shouldn’t be a wine you can drink at a restaurant for 3,000 yen. What’s going on?
The main dish was Iberico Bellota.
Flambé at the table, surprised by the flames that rose to the ceiling.
The service of the staff was perfect, and I was very satisfied with the dessert.
It was a very enjoyable and delicious dinner.
Thank you for the meal. Will come again!