6/4
本日の夕食は、新百合ヶ丘の炭焼き大。
ここ、お気に入りです。
ワインリストに日本ワインがあるのもうれしいです。
今日は、山梨・塩山の駒園甲州を選びました。
ピュアな果実味、透明感のあるワインです。
久しぶりに飲みましたが、やっぱり美味しいですね。
外で食べるヤキトリって、MSGが苦手なワタシにとっては危険がいっぱい。
これまで何度も舌が痺れて、酷い事になった事があります。
こちらのお店は、MSGフリーなので安心。
アジフライが、隠れた逸品。
焼き鳥、とっても美味しいです。
おまかせで頼んでも、塩もタレも美味しい。
プロが炭で焼くヤキトリは、やっぱり別物。
ご馳走さまでした!
Jun. 4
I went to Shin-Yurigaoka and had a dinner at Sumiyaki Dai.
Sumiyaki means a charcoal grill.
It is my favorite restaurant.
Yakitori is often cooked with a lot of MSG.
They cook MSG Free yakitori.
I don’t like every cook with MSG.
Also, they have Japan Wine selection on the wine list.
I chose a bottle of Komazono Koshu, which is made in Yamanashi.
It was very nice, too.
I enjoyed the dinner today very much.
Thank you!